Till toppen

PraktikantDet är måndag och jag är helt slut. Borde man inte vara uppvilad efter helgen? Tydligen inte. I helgen har jag varit på vinprovning och 25 årsfest. Träffat en miljard vänner och stannat ute efter stängning. Helt enkelt en riktigt bra helg. 
 

Men som sagt idag är det måndag och det är dags att ta i med hårdhanskarna. Julshoppingen är igång och vi har så mycket roligt på gång på Uppercut.se. Så idag bestämde jag att vi skulle ta in Praktikant Malte på 11 månader. Med sina 2 tänder begav han sig till lagret och ficka knäcka extra på plock och pack. Job Well Done!
1 kommentarer

What does the fox say?

 
Vem bestämmer sig för att kl 07:05, tio minuter innan hon ska åka till jobbet att testa på en ny frisyr? Me me me me!!! Efter 368 hårnålar och två flaskor hårspray och en skopa tapetklister var jag klar. Stolt en 5 åring som lärt sig vissla skuttade jag till jobbet.
 
Väl inne på kontoret får jag först kommentaren, av min kollega Johan, "Men du ju gjort något med håret". Ehhh japp det stämmer. Jag valde dock att tolka det som "Snyggt Pernilla, fasen va läcker du är idag".
 
Andra kommentaren från min andra kollega Henning var "Awww... men det ser ju ut som små öron." (han börjar sjunga) "WHAT DOES THE FOX SAY HATTI HAATII HATTI HOOO..."Summan av kademumman jag ger min galna frisyr 4 av 5 Pernillor.  
 
 
 
0 kommentarer

Radioreklam

Nu äntligen (kl 20:32) är det dags att sluta jobba för dagen. Har suttit nu hela kvällen och klippt ihop vår radioreklam vi ska sända på RixFM i december. En spot till grabbarna och en till brudarna. På ett ställe var jag tvungen att spela in min egna röst. Sprang runt som en nackad höna och försökte hitta det perfekta stället i huset att spela in på. Det ekade överallt men tillslut hittade jag det perfekta stället. I sängen under täcket! Så där satt jag och lekte proffesionell radiopratare. 

(Den rutan som är mörkorange är min lilla röst)
 
Jag tycker det är så sjukt kul att redigera musik och få takterna stämma och rösterna att passa in. Jag lärde mig redigera redan som 16 åring när jag började jobba som danslärare. Då klippte jag ihop ascoola danslåtar med Britney Spears och N*Sync. Ballast i stan. Yep!  
0 kommentarer